املت ها دنیای متنوعی دارند و یکی از اون خوشمزه هاش هم املت پنیره.پ
من امروز این املت رو براتون با پنیر بلو چیز و پنیر روده ای فیلادلفیا آموزش میدم.
کالری بالایی داره به خاطر اینکه فقط با پنیر و تخم مرغ درست می شه. و البته سیر کنندگی بالای هم داره و با خوردن این در صبحانه تا ساعتها احساس گرسنگی نخواهید کرد.
و جالبه که با ابن کالری بالا توی رژیم کسانی که می خواهند وزن کم کنند هم این غذا دیده می شه. از جمله رژیم اتکینز.
خوب برای دوستانی که با پنیر بلو چیز آشنایی ندارند مختصر بگم که این پنیر حالت خامه ای داره. مزه خیلی خوب و خاصی داره. تقریبا مثل این پنیر ها ی خیکی قدیمی.
توی حرارت مثل پنیر پیتزا اب می شه و مقاومتش از پنیر موزارلا کمتره.
من عاشق طعمش همستم. . بخاطر اون تکه های آبی و سبزش به بلو چیز معروفه و اون تکه ها هم نوعی کپک هست. البته نوع خوراکیش. خوب تا اینجا بستونه. اطلاعات بیشتر رو توی پست پنیر ها براتون می گذارم.
مقداری از پنیر بلو چیز رو ببرید و با چند تکه از پنیر فیلادلفیا روده ای توی یه ظرف آماده بگذارید.
حالا ۲ تا تخم مرغ رو بشکونید توی یه کاسه و با ۱ فاشق آب مخلوطش کنید.
توی نابه کمی روغن یا کره یا مخلوط هر دو بریزید و تخم مرغ زده شده با چنگال و ادویه زده رو بریزید توش.
کمی که خودش رو گرفت برش گردونید و پنیر ها رو بریزید وسطش و از وسط املت رو تا بزنید و توی ظرف سرو برگردونید.
اگه مثل من مایلید تا تمام قسمتهای تخم مرغتون سفت بشه که به این روش پیش برید وگر نه همینکه تخم مرغهاتون کمی خودش رو بست دیگه برش نگردونید و همینطوری که هنوز وسطش شله پنیر رو بریزید و برگردونید و سرو کنید. توی این مدل وسط املت کمی شله که من دوست ندارم.
پس انتخاب با خودتون.
وقتی برشش می زنید پنیر ها به بیرون سر ریز می شند و طعم خوبی داره.
اگه به من باشه فقط از بلو چیز خالی برای وسطش استفاده می کنم. چون طعمش عالیه.
امیدوارم یه روز تعطیل با این املت پذیرای خانواده و همسر گرامی تون باشید
نوش جان