دست پخت من

آموزش آشپزی و شیرینی پزی در آشپزخونه ی من و دست پخت من

دست پخت من

آموزش آشپزی و شیرینی پزی در آشپزخونه ی من و دست پخت من

املت پنیر


املت پنیر

املت ها دنیای متنوعی دارند و یکی از اون خوشمزه هاش هم املت پنیره.پ

من امروز این املت رو براتون با پنیر بلو چیز و پنیر روده ای فیلادلفیا آموزش میدم.

کالری بالایی داره به خاطر اینکه فقط با پنیر و تخم مرغ درست می شه. و البته سیر کنندگی بالای هم داره و با خوردن این در صبحانه تا ساعتها احساس گرسنگی نخواهید کرد.

و جالبه که با ابن کالری بالا توی رژیم کسانی که می خواهند وزن کم کنند هم این غذا دیده می شه. از جمله رژیم اتکینز.

خوب برای دوستانی که با پنیر بلو چیز آشنایی ندارند مختصر بگم که این پنیر حالت خامه ای داره. مزه خیلی خوب و خاصی داره. تقریبا مثل این پنیر ها ی خیکی قدیمی.

توی حرارت مثل پنیر پیتزا اب می شه و مقاومتش از پنیر موزارلا کمتره.

من عاشق طعمش همستم. . بخاطر اون تکه های آبی و سبزش به بلو چیز معروفه و اون تکه ها هم نوعی کپک هست. البته نوع خوراکیش. خوب تا اینجا بستونه. اطلاعات بیشتر رو توی پست پنیر ها براتون می گذارم.

مقداری از پنیر بلو چیز رو ببرید و با چند تکه از پنیر فیلادلفیا روده ای  توی یه ظرف آماده بگذارید.

حالا ۲ تا تخم مرغ رو بشکونید توی یه کاسه و با ۱ فاشق آب مخلوطش کنید.

توی نابه کمی روغن یا کره یا مخلوط هر دو بریزید و تخم مرغ زده شده با چنگال و ادویه زده رو بریزید توش.

کمی که خودش رو گرفت برش گردونید و پنیر ها رو بریزید وسطش و از وسط املت رو تا بزنید و توی ظرف سرو برگردونید.

اگه مثل من مایلید تا تمام قسمتهای تخم مرغتون سفت بشه که به این روش پیش برید وگر نه همینکه تخم مرغهاتون کمی خودش رو بست  دیگه برش نگردونید و همینطوری که هنوز وسطش شله پنیر رو بریزید و برگردونید و سرو کنید. توی این مدل وسط املت کمی شله که من دوست ندارم.

پس انتخاب با خودتون.

وقتی برشش می زنید پنیر ها به بیرون سر ریز می شند و طعم خوبی داره.

اگه به من باشه فقط از بلو چیز خالی برای وسطش استفاده می کنم. چون طعمش عالیه.

امیدوارم یه روز تعطیل با این املت پذیرای خانواده و همسر گرامی تون باشید

نوش جان


تیرامیسو tiramisu


تیرامیسو tiramisu
 


تیرامیسو(ورژن 2)

قبلا دسر معروف ایتالیایی تیرامیسو رو خدمتتون معرفی کردم و رسیپی شو گذاشتم.
امروز براتون این دسر رو همراه با عکسهای مرحله ای و با یه روش دیگه آموزش می دم.
همونطور که قبلا گفته بودم بیس و پایه این دسر یه مدل شیرینیه بنام لیدی فینگر که اونم براتون رسیپی اش رو گذاشتم قبلا.
اما شما می تونید این دسر رو با بیسکوییت پتی بور- کیک اسفنجی- نان لطیفه و ... هم درست کنید.

منم امروز این دسر خوشمزه رو با شیرینی شکری که کمی شبیه به  لطیفه است ولی سنگین ترش درست کردم. به نظرم اومد که باید با این شیرینی هم خوب بشه و همینطورم شد!!!!
خوب شیرینی شکری رو یا باید خودتون درست کنید که خیلی ساده ست یا باید از قنادی و نان فانتزی فروشی ها تهیه کنید. فقط نرم و تازه باشه.

من تخم مرغ این رسپی رو حذف کردم
موادی که لازم دارید اینه:
شرینی شکری حدود 500 گرم
خامه 250 گرم
پنیر خامه ای یا اگه داشتید پنیر ماسکارپنه 250 گرم
وانیل 1/4 ق چ
شکر به میزان لازم.
قهوه دم کرده غلیظ به میزان لازم
شکلات رنده شده برای تزیین
پودر نسکافه آماده 1 بسته

من از یه پیرکس مربع شکل استفاده کردم و شیرینی های شکری رو برش مستطیل شکل دادم

توی یه کاسه بزرگ خامه و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا شکر حل بشه و پنیر رو اضافه کنید.
من مقدار رو براتون حدودی نوشتم.

خودم چشمی کار کردم و اضافه مایه خامه و پنیری ام رو فریز کردم برای یه دسر دیگه.

قهوه غلیظ آماده شده تون رو کنار دستتون بگذارید و تکه های شیرینی رو توش فرو کنید و مرتب توی ظرفتون بچینید.
این ظرف می تونه هر ظرفی باشه تک نفره یا بزرگ.


یک ردیف بچینید و روش از مایه پنیری بدید و لایه بعدی و تکرارتا ظرفتون پر بشه


در نهایت روش رو با شکلات رنده شده و پودر نسکافه آماده تزیین کنید و روش یه سلفون بکشید و بره توی یخچال. هر چی بیشتر بمونه طعم مواد بهتر به خورد هم می ره و خوشمزه تر می شه.

می تونید از شب قبل برای مهمونی فردا درست کنید.
البته با دو ساعت موندن یا حتی همون زمان سرو کردن هم جواب میده و خوشمزه می شه.
از من به شما نصیحت که طعم بی نظیر این دسر رو از دست ندید
اما... اما مواظب  اضافه وزن خودتون باشید

شاد و تیرامیسویی باشید نوش جان


جوجه چینی و رازهایش


جوجه چینی و رازهایش از زبان دست پخت من

جوجه-چینی-شاخص

 


www.chefnegin.com

(((این رسیپی رو خیلی وقته که بهتون آموزش داده بودم. اما امروز متوجه شدم که بطرز عجیب و غریبی نا پدید شده و مجبور شدم دو باره اینجا براتون بگذارم))


البته توی وبلاگ یه پست قدیمی ازش داریم که این تکمیل شده اش هست. اما توی سایت نا پدید شده!!!



یکی ازغذاهای پر طرفدار امروزی جوجه چینی محبوبه که البته درست کردنش خیلی ساده ست ولی کمی وقت گیره و کمی هم پر  کالری!!


من این غذا رو زیاد درست میکنم. چون گل پسری و همسری خیلی دوست دارند.

فبل از هر چیز باید بگم که درست کردن خمیر بنیه مهمترین قسمت هست ولی من همیشه با آرد و دلستر خمیر درست می کنم. چون به نظرم خمیر اصلی بنیه خیلی پر مواد و سنگین هست. کار با خمیر دلستری هم خیلی آسون تره.پس می ریم که داشته باشیم:

 



۱--آرد به میزان لازم

۲-دلستر به میزان لازم

۳-سینه مرغ خلالی شده ۱عدد

۴- پودر سیر کمی

۵- نمک کمی

۶-سبزیجات بخارپز شده دلخواه

۷-پیاز درشت حلقه شده ۱عدد

۸-پوره سیب زمینی دلخواه


برای درست کردن خمیر مقداری آرد مثلا نصف پیمانه را در کاسه ای ریخته و دلستر را کم کم اضافه میکنیم.

جوجه-چینی-03

تا حدی که مواد کمی شل تر از سمنو باشد. اندازه شلی و سفتی مواد مهمترین نکته در این غذاست. با چند بار درست کردن دستتان می آید.



جوجه-چینی-04
 فیله های مرغ را  کمی نمک و پودر سیر می زنیم


جوجه-چینی-01

 

  سپس یکی یکی در خمیر زده و در روغن داغ شناور سرخ میکنیم.


جوجه-چینی05

 

جوجه-چینی-06


پیازها  رو حلقه حلقه کنید

بنیه-پیاز1

و به خمیر زده و سرخ میکنیم.


جوجه-چینی-جدید

و با دورچین های متفاوت  و دلخواه سرو میکنیم.


سس این غذا میتواند سس کچاپ یا تارتار یا سس زیر باشد.

سس جوجه چینی:

سس مایونز+خیلی کم آبلیمو+پودر سیر+شکر+نمک

امیدوارم که از پختن و خوردنش لذت ببرید.

نوش جان

شاد باشید


جوجه-چینی-شاخص

 

املت پیتزای مرغ و گوجه فرنگی


املت پیتزای مرغ و گوجه فرنگی

امروز در خدمتتونم با یکی دیگه از ابداعات شف در دنیای املت پیتزاهااااااااا

اصولا بگم که نام املت پیتزا هم از ابداعات شف می باشد که به غذاهایی که با بیس تخم مرغ و داری پنیر پیتزاو ظاهر پیتزا مانند  می باشند گقته می شود.خوب حالا از روی منبر پایین آمده و میریم آشپزخونه  سراغ غذامون.


من همیشه با اونچه که توی خونه موجود دارم غذاهایی درست می کنم.
مادر عزیزم همیشه می گه یه آشپز خوب فقط اونی نیست که با داشتن همه امکانات غذای خوبی درست کنه. بلکه اونیه که با کمترینها بهترینها رو بوجود بیاره!!!!
و این حقیرم نصیحت مادر عزیزم رو آویزه گوش کردم و یکی از نتایجش شد این املت پیتزای مرغ و گوجه.

 چی لازم داریم؟؟؟

فیله گوجه فرنگی 3 عدد
مرغ آبپز شده 1 پیمانه
پنیر پیتزا 100 گرم
تخم مرغ 4 عدد
آب یا شیر 3 قاشق غذا خوری
نمک فلفل  و پودر سیرو آویشن
کمی روغن.

خوب نابه مون رو می گذاریم روی حرارت و کمی توش روغن می ریزیم.

املت-پیتزای-مرغ-و-گوجه-1
فیله ها رو اضافه کرده و کمی که گذشت مرغها رو می ریزیم و نمک و ادویهاش رو میزنیم.

املت-پیتزای-مرغ-و-گوجه-2

توی یه کاسه تخم مرغها رو همراه مقدار آب یا شیر داده شده با چنگال زده و نمک و ففل و .. می زنیم و میریزیم روی مواد توی تابه.
صاف و یکدستش می کنیم

املت-پیتزای-مرغ-3

و کمی که خودش رو
گرفت پنیر رو اضافه می کنیم.و در می گذاریم تا پنیر آب بشه.

املت-پیتزای-مرغ-4

همونطور که در مورد تمامیه املت پیتزاها قبلا هم گقتم می تونید توی فر- ماکروفر بگذارید تا روش طلایی بشه یا با تورچ روش رو طلایی کنید یا اینکه همونطور مصرف کنید.
نوش جان


املت-مرغ5

املت-مرغ-6

ساندویچ مرغ و سبزیجات


ساندویچ مرغ و سبزیجات

 

سلام دوستان عزیزم.
امروز با یه ساندویچ مرغ و سبزی جات خدمت رسیدم. این غذا خیلی راحت تهیه می شه. خیلی خوشمزه است و خیلی هم به صرفه. خیلی وقتها می مونیم که غذا چی درست کنیم.
من وقتی که مرغ می خرم و تمییز و بسته بندی می کنم. اون استخونهای مرغ رو همراه با همون مقدار کم گوشتی که بهش چسبیده همراه با برگ بو و پیاز و هویج و ... می پزم و ازش استاک مرغ تهیه می کنم برای سوپ ها و ...
بعد با حوصله گوشتها رو پاک می کنم و می بینم که کلی شد و باهاش غذا های متنوعی درست می کنم که یکیش همین ساندویچ امروزمونه. البته شما می تونید از هر قسمتی از مرغ برای تهیه این غذا استفاده کنید. اما این یه غذای رژیمی و اقتصادیه!!!
من با پاک کردن اسکلت و بال و گردن 2 تا مرغ و کمی سبزیجات برای 3 نفر و نصفی ساندویچ درست کردم که خیلی مورد پسندشون بود.
پس شما هم دست بکار شید و این غذا رو امتحان کنید.

مواد لازم:
گوشت مرغ پخته 3 پیمانه
ذرت 1 پیمانه
فلفل دلمه خام نگینی 1 عدد
هویچ نگینی آبپز  1 عدد درشت
سیب زمینی سرخ کرده 2 عدد
یا هر سبزیجاتی که دوست دارید مثل نخود فرنگی یا ...
توی این غذا دستتون بازه
پودر سیر- نمک- فلفل سیاه -
با کمی روغن سیب زمینی هاتون رو سرخ کنید و بعد بهش  مرغ رو اضافه کنید و باقی مواد رو و نمک و ادویه اش رو اندازه کنید.
اونهایی که مشکلی ندارند و دوست دارند چرب و چیلی تر باشه و البته خوشمزه تر می تونند کمی کره بهش بزنند و در  داخل ساندویچشون از پنیر تست هم استفاده کنند.


اما اونهایی که می خواهند کم کالری و رژیمی باشه این دو رو حذف کنند.
بعد داخل نونهامون کمی سس کم چرب مایونز می زنیم و از مواد توی ساندویچ می ریزیم و با گوجه و کاهو و خیار شور سرو می کنیم. البته می تونید توی یه دیس بکشید و با نون معمولی سر میز بیارید یا ساندویچش کنید.
خیلی خوشمزه می شه.
ما بدون کره و پنیر خوردیم و عالی بود.
یه ساندویچ مرغ و سبزیجات خوشمزه و کم خرج.
امیدوارم شما هم بپسندید.
من گاهی مرغش رو که تمییز می کنم و مقدارش زیاد می شه برای مدت کوتاهی مثلا تا 1 هفته فریز می کنم. و وقتی عجله دارم خیلی سریع باهاش از این ساندویچ ها یا غذای دیگه تنبلونه درست می کنم.
نوش جان

خوراک یا خورش مرغ و لوبیا کشاورزی


خوراک یا خورش مرغ و لوبیا کشاورزی
وراک-مرغ-و-لوبیا-کشاورزی

 

www.chefnegin.com

تنوع توی رژیم غذایی  خیلی مهمه. استفاده از غلات و حبوبات هم همونطور که همتون آگاهید برای بدن ضروری هست.

منم با توجه به این نکته امروز براتون یه خوراک با لوبیای کشاورزی  آموزش میدم که امیدوارم خوشتون بیاد و استفاده کنید.


 

 

 

ایتدای کار بگم که این خوراک رو میتونید با گوشت چرخ کرده قلقلی هم درست کنید و برای گیاه خوران هم میتونید بدون گوشت یا مرغ تهیه کنید.

 

البته این فقط مشمول گیاه خوران نیست بلکه گاهی پیش می یاد که تو خونه گوشت و مرغی نداریم یا حتی نمیخواهیم که غذای گوشتی و مرغی بخوریم.

 

پس میتونید به راحتی حذفش کنید.


 

لوبیا کشاورزی 1 لیوان

سیب زمینی 2 عددمتوسط

پیاز داغ طلایی 3 قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی یا پوره گوجه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

هویج حلقه شده 3 عدد

سینه مرغ یا گوشت چرخ کرده قلقلی شده 200 گرم

آبغوره 1 قاشق غذا خوری

 

-          فلفل- زردچوبه به میزان لازم

 

 

 

 درست کردنش خیلی راحته.

اول بگم که بهتره لوبیاتون رو از کمی جلوتر توی اب خیس کنید و دو سه باری ابش رو عوض کنید تا نفخش بره.

اگر عجله داشتید و نشد توی یه شیر جوش بریزید و بگذارید روی گاز تا بجوشه و بعد از 10 دقیقه ابش رو خالی کنید  و لوبیاش رو توی دستور استفاده کنید.

 

توی یه قابلمه پیاز داغ رو همراه مقداری روغن بریزید و مرغ یا قلقلی هاتون رو توش تفت بدید و نمک بزنید و زردچوبه.

حالا لوبیا رو بریزید و حدود 2 تا 3 لیوان بهش اب اضافه کنید و بگذارید بپزه.

حدود چهل دقیقه بعد هویج هاتون رو اضافه کنید و یک ربع بعدش هم سیب زمینیهاتون رو اضافه کنید( میتونید سیب زمینی ها رو جدا گونه خلالی سرخ کنید و در زمان سرو روی خوراک بدید. خوشمزه تر و خوشگل تر و صد االبته پر کالری تر می شه)

اما حالت سالم تر و رژیمی ترش اینه که سیب زمینیها رو هم اضافه موادتون بکنید.و آبپز بشه

 

در آخر بهش پوره 3 تا گوجه فرنگی و یا 1 قاشق غذا خوری رب گوجه بزنید و 1 قاشق غذا خوری آبغوره و 10 دقیقه بعد که آب غذا کشیده شد و جا افتاد غذامون خاضره.

هم با نون خوشمزه می شه و هم برنج.

برای بچه هایی که مشکل یبوست دارند و همچنین برای سلامت خودتون می تونید از روغن زیتون توی این دستور به جای روغن سرخ کردنی استفاده کنید.

هر طور که مایل بودید سرو کنید و نوش جونتون باشه

 

شاد باشید

 نوش جونتون


خوراک-مرغ-و-لوبیا-کشاورزی-2


وراک-مرغ-و-لوبیا-کشاورزی