با کیک های خراب شده یا مونده و خرد شدمون چی کار کنیم؟؟؟؟
حتما برای شما هم پیش اومده که کیکتون خراب بشه یا خرد بشه...
یا کیک بخورید و مقداریش بمونه و خورده نشه...
یا حتی بچتون کیک و تی تابی رو نیمه بخوره و ...
می دونستید با اینها خیلی کارها می شه کرد؟؟؟
کمی ابتکار و کمی سلیقه می تونه بهتون یه کیک یا دسر و ... خوشمزه بازیافتی بده!!!!!
از درست کردن یه کیک یا شیرینی یا دسر بازیافتی لذت ببرید
برای دونستن این ریزه کاریها و رازهای آشپزی با شف همراه بشید:
من خیلی ساله که با اینجور کیک های خرده و .. چیزهای خوشگل و خوشمزه ای درست می کنم.
مثلا همین چند روز پیش سفارش 300 تا شیرینی داشتم و کیک و طبیعتا چون برش خورده می خواستند لبه ها رو برش زدم. و آخر کار یه عالمه لبه های کیک داشتم!!!!
برای روی کیک ها گاناش درست کرده بودم و اضافه اومده بود.
ببینید چی کارشون کردم!!!!!!!!!!!
توی یه کاسه بزرگ خرده کیک ها رو با باقی مونده گاناش مخلوط کردم و لهشون کردم. می تونیدم اول کیک ها رو حسابی خرد کنید و بعد گاناش رو اضافه کنید.
من چون گاناش داشتم ریختم شما میتونید از خامه فرم گرفته یا ساده + پودر قند- شیر عسلی- شکلات آب شده- کره ذوب شده- عسل- شیر- شهد
و خیلی چیزهای دیگه برای چسبندگی و خوشمزگی شیرینیتون استفاده کنید.
و همینطور از انواع مغزها مثل گردو- بادامو ...
من از مقداری گردو خرد شده+ کمی پودر نارگیل کمک گرفتم.
خوب این همون شیرینیه که توی همه قنادی ها تو قسمت شیرینیهای تر پیداش می کنید. وزنشون سنگینه بافتشون فشرده ست و معمولا خوشمزه و پر طرفدارند.
همینجوری درست می شند!!!! به اضافه کمی تزیین
من اینجا هیچ تزیینی نکردم چون واقعا بعد از درست کردن 13 تا کیک و خرده کاری هاش له و خسته بودم
و در ضمن اهل خونه همینجوری هم امانش ندادند....اگه حال و فرصتشو داشتم روشون کمی گاناش میدادم
اما میتونید جز این شیرینی از این مخلوط برای لایه زیری یا همون کراست چیزکیکها و کیک بستنی هاتون استفاده کنید.
به شکل کیک درسته روش رو کمی تزیین کنید و سرو کنید.
یا میتونید ازشون ترافل درست کنید. بعد از ورز دادن و یکدست شدن توی دست گردشون کنید و توی پودر کاکائو- نارگیل و شکلات ذوب شده و ... بغلتونید و یه شیرینی عالی برای مهمونی ها یا برای تزیین کیک هاتون داشته باشید.
این ترافل های خوشمزه رو امیر حسین پسر 5 ساله عزیزم با دستهای نازش برامون درست کرده.. انقدر خوشمزه تر شده بود که نگو........
میتونید توی ترکیبش از پودر کاکائو- قهوه- وانیل یا هر اسانسی استفاده کنید
میتونید با خرده کیک وانیلی یا پرتقالی درستش کنید و توش از میوه های خردشده و برگه زرد آلو و ... استفاده کنید.
میتونید موادتون رو اسکوپ بزنید و روی کیک رو باهاش تزیین کنید:
می تونید باهاش توی گیلاسهای تک نفره دسرهای شیک که از لایه های این کیک فشرده به همراه ژله و بستنی و میوه تازه و خامه...تشکیل شده باشه درست کنید و کلی پز بدید!!
میتونید ته یه قالب فشرده اش کنید و روش یه لایه ژله نیم بند بدید و خودشو که حسابی گرفت چهار گوشهای کوچیک برش بزنید.
کنجدی- با طعم هل- دارچین- زنجفیلی و ...
و یه دنیا ی بزرگ ایده برای این شیرینهای لذیذ
پس حواستون باشه نعمتهای خدا رو خراب نکنید و اگه خرابم شد دور نریزید و بازیافتش کنید.
مسلما خوردنشم خیلی لذت بخشه
در مورد خوشمزگی این شیرینی چیزی ندارم بگم جز اینکه باید حتما تجربه اش کنید.
شاد و بازیافتی باشید