پیراشکی یکی از غذاهای امروزی و شیکه که خیلی مناسب میزهای مهمونیه. و تقریبا همه پسنده.
این پیراشکیها که می بینید خیلی راحت تهیه می شند و شما دردسر درست کردن خمیر و اینکه آیا خوب در می یاد یا نه رو ندارید. البته به زودی بهتون درست کردن یه خمیر چند منظوره و راحت و مطمئن رو آموزش خواهم داد. اما فعلا اینو دست به نقد داشته باشید تا بعد.
برای درست کردن این خمیر از پودر آماده هانی کو استفاده می کنیم. که به نظر من عالیه و برای پیتزا و پیراشکی و چیزهایی از این دست وقتهایی که وقت یا حوصله درست کردن خویر رو ندارم از این برند استفاده می کنم و می شه گفت نسبت به مارکهای دیگه ازش راضیم.
خمیر رو طبق دستور روی بسته آماده می کنیم و می گذاریم کنار تا ور بیاد.
مواد میانی مون دلخواهه. یعنی مثلا می تونه مایه گوشتی سس ماکارونی باشه یامواد پیتزا یا هرچی که دوست دارید باشه.
خمیر رو با وردنه بازش کنید و با لیوان یا کاتر قالب بزنید و توش مواد بگذارید و لبه هاش رو کمی آب بزنید و بهم بچسبونید. من متاسفانه یادم رفت از مراحل کار عکس بگیرم. ایشالله دفعه بعدی.
اما اگر بلدید که لبه ها رو مثل قطاب پیچ بدید و ببندید و اگر نه با چنگال روش فشار بیارید تا هم نقش بیفته و هم دو لبه بهم بچسبند.
بعد هم توی روغن داغ شناور (حمام روغن) سرخشون کنید.
می تونید توی فر از قلب داغ شده ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه بگذارید. البته زیر و روشون رو با برس روغن یا زرده بزنید.
شاد باشید